PILTTI Luumua ja päärynää 4kk

  • Sokeroimaton
  • Sisältää paljon luumua

 

PILTTI Luumua ja päärynää on täyteläinen ja pehmeä hedelmäsose, joka soveltuu jälkiruuaksi tai välipalaksi vauvalle 4kk iästä alkaen. Hedelmäsose on sokeroimaton a se sisältää paljon luumua!

Tällä PILTTI hedelmäsoseella voit helposti harjoitella kiinteiden ruokien aloitusta vauvallesi. 

Lisäämällä PILTTI Luumua ja päärynää hedelmäsosetta PILTTI-lastenpuuron joukkoon saat helposti maukkaan välipalan myös isommalle lapselle.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. 

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset

Luumusose (30%)*, päärynäsose (25%)*, vesi, luumusose kuivatuista luumuista (20%)*, maissitärkkelys*, happamuudensäätöaine (askorbiinihappo). Ei sisällä gluteenia. *Luonnollinen ainesosa.

Ingredienser

Plommonpuré (30%)*, päronpuré (25%)*, vatten, katrinplommonpuré (20%)*, majsstärkelse*, surhetsreglerande medel (askorbinsyra). Innehåller inte gluten. *Naturlig ingrediens.

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

275

 

kcal

65

Rasva, josta/Fett, varav

g

0,1

- tyydyttyneet/mättat

g

0

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

14,5

- joista sokerit**/varav sockerarter**

g

9

Ravintokuitu/Fiber

g

2,0

Proteiini/Protein

g

0,5

Suola/Salt

g

0,01

** Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita./ **Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.