PILTTI Luomu lempeän tomaattinen välipalakeksi 1,5v

Välipalakeksi

Maistuvan tomaattinen maku

Valmistettu luomuraaka-aineista

 

PILTTI Luomu Välipalakeksi 100g ihastuttaa lempeän tomaattisella makumaailmallaan ja iloisilla eläinhahmoilla, jotka tekevät pienen lapsen välipalahetkestä hauskan ja mielenkiintoisen. Luomuviljellyistä lastenruokalaatuisista raaka-aineista valmistetut välipalakeksit ovat oiva tapa lapselle harjoitella itsenäistä syömistä ja tutustua uusiin makumaailmoihin. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

PILTTI Luomu lastenruokatuotteet valmistetaan sertifioiduista luomuraaka-aineista. Pelkkä luomu ei riitä meille, vaan PILTTI Luomu on lastenruokalaatuista luomua. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aineemme ja lastenruokamme tulee myös täyttää lastenruualle määrätyt lainmukaiset vaatimukset. Lastenruokalaatuisen luomu lastenruuan valmistaminen vaatii tarkkuutta pellolta pöytään. Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset saavat kypsyä omassa tahdissaan ennen kuin ne ovat poimittu kypsinä ja mehukkaina. Kaikki raaka-aineemme viljelevät sertifioidut luomu-viljelijät.

PILTTI Luomu lastenruokatuotteissa on Euroopan Unionin virallinen EU-luomutunnus (eurolehti). Lue lisää ja tutustu luomutuotevalikoimaan täältä.

 

Ainekset: Vehnäjauho* (82%), kookosöljy*, sokeri*, tomaattijauhe* (1,9%), nostatusaineet (ammoniumkarbonaatit, kaliumkarbonaatit), valkosipuli*, vitamiini (tiamiini). *Luomuainesosa. Saattaa sisältää kananmunaa, maitoa, sinappia ja soijaa.

Ingredienser: Vetemjöl* (82%), kokosolja*, socker*, tomatpulver* (1,9%), bakpulver (ammoniumkarbonater, kaliumkarbonater), vitlök*, vitamin (tiamin). *Ekologisk ingrediens. Kan innehålla ägg, mjölk, senap och soja.

 

Ravintotiedot

 

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

1854

 

kcal

440

Rasva, josta/Fett, varav

g

12,0

tyydyttyneet rasvat/mättat fett

g

9,0

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

72,0

joista sokerit/varav sockerarter*

g

8,0

Ravintokuitu/Fiber

g

2,0

Proteiini/Protein

g

10,0

Suola/Salt     

g

0,04

Tiamiini (B1)

mg

0,6

Natrium g 0,015