Piltti Aurinkohedelmiä 4kk

  • 100% hedelmää
  • Ilman lisättyä sokeria
  • Runsaasti C-vitamiinia

 

PILTTI Aurinkohedelmiä on herkkullinen hedelmäsose omenasta, banaanista, persikasta ja aprikoosista ja appelsiini- sekä viinirypälemehusta. Sopii välipalaksi tai jälkiruoaksi lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.

 

Kätevät välipalat annospusseissa

Säännöllinen ateriarytmi on tärkeä juttu niin meille aikuisille kuin lapsillekin. PILTTI annospussit ovat käteviä välipaloja vauvoille ja lapsille sekä kotona että reissussa. PILTTI välipala-annospussit ovat myös helppo tapa nauttia osa päivittäisestä marja- ja hedelmätarpeesta.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Kierrätys: Pakkaus lajitellaan sekajätteeseen

 

Ainekset

Omenasose (42%), banaanisose (42%), persikkasose (7%), aprikoosisose (6%), mangosose (3%), sitruunamehu**, C-vitamiini **Tiivisteestä. Ei sisällä gluteenia.   

Ingredienser

Äpplepuré (42%), bananpuré (42%), persikapure (7%), aprikospuré 6%, mangopuré (3%), citronsaft**, vitamin C. **Från koncentrat. Innehåller inte gluten.

 

Ravintoarvoilmoitus / Näringsdeklaration

per 100 g    
Energia/Energi    kJ 295
  kcal 73
Rasva/fett g 0,2
- josta tyydyttyneet rasvahapot/varav mättade fettsyror g 0,0
Hiilihydraatit/kolhydrat g 16,0
- joista sokerit/varav socker* g 13,5
Ravintokuitu/Fiber g 2,0
Proteiini/Protein g 0,8
Suola/Salt g <0,01
C-vitamiini/Vitamin C mg 15

* Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. / Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.