Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Pohjoisen Maut Perunamuusia ja poronkäristystä 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa
100% kotimaista lihaa

Piltti Pohjoisen Maut Perunamuusia ja poronkäristystä 1-3v. on suomalainen perinneherkku perunasta, porkkanasta, suomalaisesta poron- ja sianlihasta sekä palsternakasta.

Suosittelemme, että tarjoat lapsesi aterian kanssa myös keitettyjä tai tuoreita kasviksia, esim. kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia tai herneitä.

Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa, ja se sopii vauvoille 12 kuukauden iästä alkaen. Tuotteen kasvispitoisuus on 62%. Valmistettu Suomessa 100% luonnollisista raaka-aineista.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna (39%), vesi, porkkana, palsternakka, suomalainen poronliha (4,2%), suomalainen sianliha (4,2%), rypsiöljy, riisijauho, suola. Sisältää 62% kasviksia.

Ravintotiedot

per 100 g Per 100 g |  |  | 
74 kcal Energia
312 kJ  
2,8g Rasva
0,5g josta tyydyttynyttä 
8,7g Hiilihydraatit
1,6g joista sokerit
1,4g Ravintokuitu
2,9g Proteiini
0,23g Suola

 

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.