Piltti Pohjoisen Maut Perunamuusia ja poronkäristystä 5kk

Sopii erinomaisesti ensimaisteluihin

Hyvä pehmeän rasvan lähde

Sisältää kasviksia

100% Pohjoismaista poronlihaa

PILTTI Pohjoisen maut Perunamuusia ja poronkäristystä 5kk lastenateria (125g) on koostumukseltaan hieman karkeampi, kuin muut ikäryhmälle suositellut tuotteet. Se on silti helposti syötävä pienen vauvan ateria, joka on suunniteltu erityisesti vauvasi ensiateriaksi. Pehmeän ja maukkaan koostumuksen avulla vauvan on helppo opetella suun motoriikan hallintaa pikkuhiljaa, sekä totuttautua erilaisiin makumaailmoihin.

Tässä pohjoismaisesta makumaailmasta inspiraationsa saavassa reseptissä yhdistyy yksinkertaisella, mutta maistuvalla tavalla pohjoismainen poronliha ja kasvikset, ilman lisättyjä mausteita. Aterian hyvä maku ja väri tulevat ainoastan tuotteen valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista. Mukana on myös pehmeitä rasvoja rypsiöljystä ja ateria on hyvä pehmeän rasvan lähde vauvallesi. Resepti on pidetty tarkoituksella yksinkertaisena, joten voit helposti seurata vauvasi makumatkaa. Käytämme tuotteen valmistuksessa kotimaista perunaa sekä 100% pohjoismaista poronlihaa. Koska poro saa vaeltaa villinä pohjoisen luonnossa, liha on alkuperältään Suomesta ja Ruotsista. Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa. Ateria on valmistettu Turussa 100% uusiutuvalla energialla. 

VINKKI: Saat vaihtelua aterian makuun lisäämällä mukaan PILTTI4 kk kasvisaterioita. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna (30,8 %), vesi, porkkana (23.1%), poronliha (8,1%), palsternakka (7,7%), riisijauho, rypsiöljy. Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser

Potatis (30,8%), vatten, morot (23,1%), renkött (8,1%), palsternacka (7,7%), rismjöl, rypsolja. Innehåller inte gluten.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 265
  kcal 63
Rasva, josta/Fett, varav g 2,0
tyydyttyneet/mättat g 0,3
kertatyydyttymättömät/enkelomättat g 1,0
monityydyttymättömät rasvat/fleromättat fett g 0,5
Hiilihydraatit/Kolhydrat g 8,0
joista sokerit/varav  g 2,5
Ravintokuitu/Fiber     g 1,5
Proteiini/Protein g 2,5
Suola*/Salt*   g 0,04

*Ei lisättyä suolaa./ Utan tillsatt salt.