Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Makaronia ja lihapullia 1-3v

Isompia paloja pureskelun harjoitteluun
Vähäsuolainen
Täysjyvää

Piltti Makaronia ja lihapullia on herkullinen pienten lasten ateria täysjyväpastasta, naudanlihasta, paprikasta, palsternakasta ja sipulista. Lisää makua ateriaan antavat tomaattisose, basilika, valkopippuri ja oregano. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Eri ravintoaineiden saanti oikeassa suhteessa on lapsesi kasvulle erityisen tärkeää. Siksi kehitimme Piltti Taapero -sarjan! Sen maittavat ateriat takaavat 1–3-vuotiaille ravintosuositusten mukaisen, sopivasti pureskeltavan ja juuri oikean kokoisen annoksen jokaiseen ruokailuun.

Taaperoikäisen lapsen päivittäinen raudantarve painokiloa kohden on jopa kuusinkertainen ja energiantarve noin kolminkertainen verrattuna aikuiseen. Tyydyttyneiden rasvojen osuus tulisi olla alle 10 prosenttia ruoasta saadusta energiasta. Piltti Taapero aterioissa on optimaalinen rasvakoostumus.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, keitetty täysjyväpasta 18% (täysjyvädurumvehnä), naudanliha (9%) (kasvatusmaa: Tanska, teurastusmaa: Saksa), paprika, palsternakka, sipuli, tomaattisose, tärkkelys (maissi, peruna), vehnäjauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%), perunakuitu, basilika, valkopippuri ja oregano. Sisältää lihapullia 11% ja kasviksia 17%. Saattaa sisältää hivenen kananmunaa.

Ingredienser

Vatten, kokt fullkornspasta 18% (fullkornsdurumvete), nötkött (9%) (uppfött i: Danmark, slaktat i: Tyskland), paprika, palsternacka, lök, tomatpuré, stärkelse (majs, potatis), vetemjöl, vegetabiliska oljor (ryps, solros), salt (0,2%), potatisfiber, basilika, vitpeppar och oregano. Innehåller köttbullar 11% och grönsaker 17%. Kan innehålla spår av ägg.

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 300
  kcal 70
Proteiini/Protein g 2,6
Hiilihydraatit/kolhydrat g 9,0
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,3
Rasva, josta/Fett, varav g 2,6
- tyydyttyneet/mättade g 0,4
- kertatyydyttymättömät/enkelomättade g 1,0
- monityydyttymättömät rasvahapot, joista/fleromättade fettsyror, varav        g 0,8
Ravintokuitu/Kostfiber g 1,2
Suola/Salt    g 0,2

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.