Piltti Makaronia ja lihapullia 1-3v

  • Isompia paloja pureskelun harjoitteluun
  • Tehty Turussa
  • Runsaasti kasviksia

 

Lihapullapasta on tuttu suosittu lapsille tarjottu perusruoka. Tässä maistuvassa Piltti pastaa, kasviksia ja lihapullia ateriassa yhdistyy ravintorikas täysjyväpasta, runsas kasvismäärä ja naudanlihasta tehdyt lihapullat. Kasviksia on käytetty runsaasti (67%). Runsaan kasvismäärän lisäksi makuvivahteita tuovat basilika ja valkopippuri.

Tämä ateria on suunniteltu yli 1 vuoden ikäisille lapsille, ja siinä on isompia paloja pureskelun harjoitteluun. Maistuvia ruokailuhetkiä! 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Tomaattisose, palsternakka, keitetty täysjyväpasta 15% (täysjyvädurumvehnä), naudanliha 9,2% (kasvatusmaa: Tanska, teurastusmaa: Saksa), sipuli, paprika, vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, perunatärkkelys, perunakuitu, jodioitu suola, suola, basilika ja valkopippuri. Sisältää lihapullia 11% ja kasviksia 67%. Saattaa sisältää kananmunaa.

Ingredienser

Tomatpuré, palsternacka, kokt fullkornspasta 15% (fullkornsdurumvete), nötkött 9,2% (uppfött i Danmark, slaktat i Tyskland), lök, paprika, vetemjöl, vatten, rybsolja, potatisstärkelse, potatisfiber, jodiserat salt, salt, basilika och vitpeppar. Innehåller köttbullar 11% och grönsaker 67%. Kan innehålla ägg.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

322

 

kcal

77

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,4

- tyydyttyneet/mättat

g

0,5

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

9,5

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2,5

Ravintokuitu/Fiber

g

1,7

Proteiini/Protein

g

3,4

Suola/Salt*

g

0,20

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt