PILTTI Vehnä-kaurapuuro 6kk

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Vehnä-kaurapuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. PILTTI Vehnä-kaurapuuro on hyvää sellaisenaan ja halutessasi saat makuun vaihtelua lisäämällä puuron sekaan tuoreita marjoja ja hedelmiä, sekä herkullisia PILTTI marja- ja hedelmäsoseita. Puuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä. PILTTI Vehnä-kaurapuuro sopii vauvoille 6 kuukauden iästä alkaen.

PILTTI-puurot ovat pikkulapsen ravintotarpeisiin suunniteltu maukas ja ravitseva puurosarja, jota voit hyvillä mielin tarjota lapsellesi.

Viljelyä maaperä huomioiden
Teemme yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa ja autamme heitä parantamaan viljelytapojaan. Tavoitteenamme on maaperän säilyttäminen hyvänä myös tuleville sukupolville. 

Hyvää viljasta
Maistuvat puuromme sisältävät täysjyvää ja kuitua! Hankimme viljamme tarkkaan valituilta ja pitkäaikaisilta viljelijäkumppaneiltamme. Viljaamme valvotaan lukuisilla laatutarkastuksilla viljelystä aina puurojen pakkaamiseen asti. Näin varmistamme korkean laadun pellolta pöytään.

Hyvä raudan lähde
Yksi annos PILTTI puuroa vastaa 35% lapsesi päivittäisestä raudan saantisuosituksesta. Rauta on tärkeä kivennäisaine, joka edistää lapsen normaalia kognitiivista kehitystä.

Vitamiineja ja kivennäisaineita
Puuromme sisältävät kalsiumia ja D-vitamiinia. Ne ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Ravitsevaa ja maistuvaa!

100 % uusiutuvaa sähköä
Olemme siirtyneet käyttämään 100 % uusiutuvaa sähköä puurojen valmistamisessa.

Lue lisää PILTTI-jauhepuurojen vastuullisuudesta täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset: Mallastettu vehnäjauho (36%),  täysjyväkaurajauho (34%), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka),  ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo).  Sisältää gluteenia. Täysjyvää 34 % ja maitoa 28 %.

 

Ingredienser: Mältat vetemjöl (36%), fullkornshavremjöl (34%),  skummjölkspulver, helmjölkspulver, vegetabiliska oljor (raps, solros), kostfiber (inulin), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin och pantotensyra). Innehåller gluten. Fullkorn 34 % och mjölk 28 %.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/pulver  
Energia/Energi    kJ 1785
  kcal 424
Rasva, josta/Fett, varav g 12
      - tyydyttyneet/mättade g 2,5
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav g 60
       -sokerit*, joista/ sockerarter varav g 22
Ravintokuitu/Fiber         g 4
Proteiini/Protein g 17
Suola/Salt g 0,3
A-vitamiini/Vitamin A µg 415
D-vitamiini/Vitamin D µg 7,0
E-vitamiini/Vitamin E mg 4,5
C-vitamiini/Vitamin C mg 67
Tiamiini/Tiamin mg 1,1
Niasiini/Niacin mg 6,0
B6-vitamiini/ B6-vitamin mg 0,3
Foolihappo/Folsyra µg 35
Biotiini/Biotin µg 25
Pantoteenihappo/Pantotensyra mg 2,0
Kalsium/Kalcium mg 420
Rauta/Järn mg 10
Sinkki/Zink mg 4,0
Jodi/Jod µg 40

*Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita./ Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.