Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Kaurapuuro Täysjyvästä 5kk

- Ei lisättyä sokeria
- Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
- Hyvä täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

Piltti Kaurapuuro on valmistettu ravitsevasta täysjyväviljasta, josta pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Se sisältää lapsen kasvulle ja kehitykselle tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja (rautaa, kalsiumia, jodia sekä A- ja C-vitamiinia). Puuroon ei ole lisätty sokeria.

Piltti Kaurapuuro on hyvää sellaisenaan. Makuun saat vaihtelua lisäämällä siihen tuoreita marjoja ja hedelmiä sekä Piltti-soseita.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 Huolella tehtyä lastenruokaa.

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

Ainekset

Mallastettu vehnäjauho, kaurajauho (35 %), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe,kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Sisältää gluteenia. Täysjyvää 35 % ja maitoa 27 %.

Ravintotiedot

 

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi    kJ 1785
  kcal 424
Rasva, josta/Fett, varav g 12
- tyydyttyneet/mättade g 2,5
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav g 60
-sokerit*, joista/ sockerarter varav g 22
Ravintokuitu/Fiber         g 4
Proteiini/Protein g 17
Suola/Salt g 0,3
A-vitamiini/Vitamin A µg 415
D-vitamiini/Vitamin D µg 7,0
E-vitamiini/Vitamin E mg 4,5
C-vitamiini/Vitamin C mg 67
Tiamiini/Tiamin mg 1,06
Niasiini/Niacin mg 6,0
B6-vitamiini/ B6-vitamin mg 0,3
Foolihappo/Folsyra µg 35
Biotiini/Biotin µg 25
Pantoteenihappo/Pantotensyra mg 2,0
Kalsium/Kalcium mg 420
Rauta/Järn mg 10
Sinkki/Zink mg 4,0
Jodi/Jod µg 40

*Puuro on sokeroimaton. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.