PILTTI Vehnä-kaurapuuro 5kk

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Vehnä-kaurapuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. PILTTI Vehnä-kaurapuuro on hyvää sellaisenaan ja halutessasi saat makuun vaihtelua lisäämällä puuron sekaan tuoreita marjoja ja hedelmiä, sekä herkullisia PILTTI marja- ja hedelmäsoseita.

Puuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä. PILTTI Vehnä-kaurapuuro sopii vauvoille 5 kuukauden iästä alkaen.

 

Huolella tehtyä lastenruokaa

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

 

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Lue lisää PILTTI-puuroista.

 

Ainekset: Mallastettu vehnäjauho (37%),  täysjyväkaurajauho (35%), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka),  ravintokuitu (inuliini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo).  Sisältää gluteenia. Täysjyvää 35 % ja maitoa 27 %.

 

Ingredienser: Mältat vetemjöl (37%), fullkornshavremjöl (35%),  skummjölkspulver, helmjölkspulver, vegetabiliska oljor (raps, solros), kostfiber (inulin), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin och pantotensyra). Innehåller gluten. Fullkorn 35 % och mjölk 27 %.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration

  Per 100 g jauhetta/pulver  
Energia/Energi    kJ 1785
  kcal 424
Rasva, josta/Fett, varav g 12
      - tyydyttyneet/mättade g 2,5
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav g 60
       -sokerit*, joista/ sockerarter varav g 22
Ravintokuitu/Fiber         g 4
Proteiini/Protein g 17
Suola/Salt g 0,3
A-vitamiini/Vitamin A µg 415
D-vitamiini/Vitamin D µg 7,0
E-vitamiini/Vitamin E mg 4,5
C-vitamiini/Vitamin C mg 67
Tiamiini/Tiamin mg 1,1
Niasiini/Niacin mg 6,0
B6-vitamiini/ B6-vitamin mg 0,3
Foolihappo/Folsyra µg 35
Biotiini/Biotin µg 25
Pantoteenihappo/Pantotensyra mg 2,0
Kalsium/Kalcium mg 420
Rauta/Järn mg 10
Sinkki/Zink mg 4,0
Jodi/Jod µg 40

*Puuro on sokeroimaton. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita