Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Pohjoisen Maut Kasviksia ja karjalanpaistia 1-3v

Tehty hiilineutraalisti Turussa
100% kotimaista lihaa

Piltti Pohjoisen Maut Kasviksia ja karjalanpaistia 1-3v. on herkullinen, Pohjoisten pienokaisille kehitetty ateria. Aterian yksinkertainen, mutta maukas resepti sisältää runsaasti vihanneksia sekä suomalaista sian- ja naudanlihaa.  

Suosittelemme, että tarjoat lapsesi aterian kanssa myös keitettyjä tai tuoreita kasviksia, esim. kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia tai herneitä.

Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa, ja se sopii vauvoille 12 kuukauden iästä alkaen. Tuotteen kasvispitoisuus on 62%. Valmistettu Suomessa 100% luonnollisista raaka-aineista.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna, vesi, porkkana, suomalainen sianliha (5,0%), sipuli, suomalainen naudanliha (4,2%), riisijauho, rypsiöljy, suola, maustepippuri. Sisältää 62% kasviksia.

Ravintotiedot

 

per 100 g Per 100g |  |  | 
69 kcal Energia
291 kJ  
2,0 g Rasva
0,6 g josta tyydyttynyttä 
9,5 g Hiilihydraatit
2,1 g joista sokerit
1,2 g Ravintokuitu
2,7 g Proteiini
0,23 g Suola

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.