Piltti Pohjoisen Maut Hedelmäinen karhunvatukka-mustikka 4kk

  • Sokeroimaton
  • Ei makeita mehutiivisteitä
  • 100% hedelmää

 

PILTTI Pohjoisen Maut Hedelmäinen karhunvatukka-mustikka on herkullinen yhdistelmä omenaa, banaania, mustikkaa ja karhunvatukkaa, 100% hedelmää ja marjaa. Ei lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. Sopii välipalaksi tai jälkiruoaksi lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.

 

Kätevät välipalat annospusseissa

Säännöllinen ateriarytmi on tärkeä juttu niin meille aikuisille kuin lapsillekin. PILTTI annospussit ovat käteviä välipaloja vauvoille ja lapsille sekä kotona että reissussa. PILTTI annospussit ovat myös helppo tapa nauttia osa päivittäisestä marja- ja hedelmätarpeesta.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Kierrätys: Pakkaus lajitellaan sekajätteeseen

 

Ainekset

Omena (47%), banaani (38%), mustikka (10%), karhunvatukka (5%), sitruunamehu (tiivisteestä), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Ei sisällä gluteenia.

Ingredienser

Äpple (47%), banan (38%), blåbär (10%), björnbär (5%), citronjuice (från koncentrat), antioxidationsmedel (askorbinsyra). Innehåller inte gluten.

Ravintotiedot

Per 100 g
Energia/Energi    kJ 262
  kcal 62
Rasva, josta/Fett, varav g 0,1
- tyydyttyneet/mättade g <0,1
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav g 14
-sokerit*, joista/ sockerarter varav g 12
Ravintokuitu/Fiber         g 1,3
Proteiini/Protein g 0,6
Suola/Salt g <0,01