Ehkäisemme koronaviruksen leviämistä

Et ole yksin tänä vaikeana aikana – me olemme täällä kanssasi, läsnä sinulle ja lapsellesi. 

Me tiedämme, kuinka tärkeää on pitää yhteyttä läheisiin sekä muihin samassa tilanteessa oleviin vanhempiin, jotka huolehtivat lapsistaan sekä perheistään. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ajatuksiasi, ota meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai nettisivuillamme.

Loppuvatko Piltti-lastenruoat kaupoista?

Olemme sitoutuneet varmistamaan ruokiemme ja juomiemme jatkuvan tuotannon ja toimittamisen kuluttajillemme ympäri maailmaa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä toimitusketjujemme sekä jakelu- ja vähittäiskauppakumppaneidemme kanssa. Tällä hetkellä ei ole näkyvissä, että tuotteistamme tulisi merkittävää puutetta kauppojen hyllyllä.

Mitä me teemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi?

Ihmiset ovat liiketoimintamme keskiössä. Teemme paljon töitä suojellaksemme työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja yhteisöjä, joissa vaikutamme koronavirusepidemian aikana.

Näin ehkäisemme koronaviruksen leviämistä 

  • Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme kaikkialla maailmassa olla tekemättä liiketoimintaamme liittyviä matkoja ulkomaille ainakin 15.4.2020 saakka. Työntekijöittemme tulee suosia muita vaihtoehtoja myös kotimaan sisäisten matkojen sijasta. Tarkistamme näitä ohjeistuksia sitä mukaa, kun tilanne kehittyy.

  • Kannustamme toimistotyöntekijöitämme tekemään etätöitä kotoa käsin aina kun se vain on mahdollista.

  • Oleme neuvoneet työntekijöitämme, kuinka pienentää koronaviruksen tartuntariskiä sekä töissä että kotona. Olemme myös kannustaneet työntekijöitämme pitämään huolta fyysisestä ja henkisestä terveydestään näinä haastavina aikoina.

  • Olemme kehottaneet työntekijöitämme, joilla ilmenee koronatartuntaan viittaavia oireita, ilmoittamaan asiasta välittömästi esimiehelleen ja jäämään karanteeniin seuraaviksi kahdeksi viikoksi.

  • Olemme ryhtyneet tehtaillamme, toimistoissamme ja jakelukeskuksissamme entistä tiukempiin turvatoimenpiteisiin.

  • Teemme yhteistyötä toimitusketjun, jakelu- ja vähittäiskauppakumppaneidemme kanssa toteuttaaksemme asianmukaisia tartuntojen torjuntatoimenpiteitä ja tyydyttääksemme tuotteidemme kysyntää.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ajatuksiasi, ota meihin yhteyttä.