Piltti PÄÄRYNÄINEN KAURAPUURO 8KK

  • Ilman lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Päärynäinen kaurapuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Makua tähän herkulliseen lastenpuuroon tuovat päärynä ja banaani. Puuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä.

PILTTI Päärynäinen kaurapuuro sopii vauvoille 8 kuukauden iästä alkaen.

 

Huolella tehtyä lastenruokaa

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

 

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Lue lisää PILTTI-puuroista.

 

Ainekset: Mallastettu vehnäjauho, täysjyväkaurajauho (33%), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), banaanihiutaleet (3,0%), päärynähiutaleet (3,0%) (päärynä, maltodekstriini, maissitärkkelys, emulgaattori (auringonkukkalesitiini)), mineraalit (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 33% ja maitoa 26%.

 

Ingredienser: Mältat vetemjöl, fullkornshavremjöl (33%), skummjölkspulver, helmjölkspulver, vegetabiliska oljor (raps, solros), bananflingor (3,0%), päronflingor (3,0%) (päron, maltodextrin, majsstärkelse, emulgeringsmedel (solroslecitin)), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 33% och mjölk 26%.

 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ravintoarvoilmoitus/ Näringsdeklaration 

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1761 kJ
  421 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 11 g
- tyydyttyneet/mättade 2,2 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrat, varav 62 g
-sokerit*/sockerarter 26 g
Ravintokuitu/Fiber      4,0 g
Proteiini/Protein 17 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 430 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,4 mg
K-vitamiini/Vitamin K 35 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 39 μg
Biotiini/Biotin 28 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 420 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg

*Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita./Utan tilsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.