Uudet välipalat leikki-ikäisille

Piltin uudet, isommat välipalat pitävät myös leikki-ikäisten pikkunälän loitolla. Välipalat on suunniteltu yli 2-vuotiaille lapsille. 

Leikki-ikäisten ikioma Piltti-tuotesarja laajenee nyt välipaloilla. Yli kaksivuotiaille suunnitellut Piltti-välipalat sisältävät runsaasti hedelmää ja marjoja eivätkä lainkaan lisättyä sokeria. 

Piltin uudet välipalat pitävät myös leikki-ikäisten pikkunälän loitolla

Keväällä 2021 Piltti toi markkinoille uudet leikki-ikäisten kastikkeet perhearjen helpotukseksi. Nyt tämä leikki-ikäisten ikioma Piltti-tuotesarja laajenee maistuvilla välipaloilla. Yli kaksivuotiaille suunnitellut Piltti-välipalat sisältävät runsaasti hedelmää ja marjoja eivätkä lainkaan lisättyä sokeria. Isommat pakkauskoot ja täyteläinen koostumus pitävät myös leikki-ikäisen nälän paremmin loitolla. Nappaa uutuudet mukaan lastenruokahyllyltä!

Aivan uudenlaiset Namiriisit terveellisempiin välipalahetkiin

Voiko herkullinen välipala olla terveellinen? Vastaus on tietenkin kyllä, sillä uudet Piltti Namiriisit ovat lastenruokalaatuisia välipaloja ja kehitetty erityisesti leikki-ikäisten makuun. Namiriisit valmistetaan Piltin tehtaalla Turussa 100 % uusiutuvalla energialla.

Piltti-namiriisit

Yli kaksivuotiaille suunnattujen Namiriisien herkullinen maku tulee marjoista ja hedelmistä, riisistä sekä suomalaisesta, laktoosittomasta kermasta. Jokaisessa Namiriissä on vähintään 30% marjaa ja / tai hedelmää, mikä antaa niille mukavasti makua. Kerma pehmentää ja pyöristää makua ja riisi antaa mukavasti pureskelutuntumaa. Lisättyä sokeria tai mehutiivisteitä ei näistä välipaloista löydy.

Uutuusmaut ovat Piltti Makuraadin testaamia ja suosittelemia. Namiriiseissä maistuu nyt mango, mansikka-omena ja omena-vadelma. Nämä riisivälipalat säilyvät huoneenlämmössä ja ovat heti valmiit herkuteltaviksi.

Isot annospussit yli 2-vuotiaille lapsille

Leikki-ikäisten vauhdikkaat päivät kuluttavat runsaasti energiaa ja kun nälkä yllättää, se on isompi. Marjaa ja hedelmää sisältävät välipalapussit maistuvat myös isommille lapsille, mutta tavalliset 90 gramman pussit eivät aina riitä yli 2-vuotiaiden välipalanälkään. Siksi haluamme tarjota nyt valikoimassamme isompia annospusseja vauhdikkaaseen menoon isommassa, 150 gramman koossa.

Piltti Isot Annospussit

Uudet, isot annospussimme pitävät leikki-ikäisen pikkunälän kätevästi loitolla, ja miksei vähän isommankin Piltti-fanin! Annospussit kulkevat helposti mukana repussa ja mikä parasta, ne sisältävät 100 % marjaa ja/tai hedelmää eivätkä lainkaan lisättyä sokeria tai mehutiivisteitä.

Isoja annospusseja on saatavana kolmea makua: omena-mustikka-karhunvatukka-vadelma, omena-persikka, ja omena-aprikoosi. Löytyykö näistä teille suosikki?