Herkulliset PILTTI puurot

PILTTI Täyteläiset ja Hedelmäiset käyttövalmiit puurot ovat helppoja välipaloja kaikille pikkupilteille.

 

PILTTI lastenruokavalikoimassa on ollut jo useita vuosia saatavilla erilaisia lasten puurojauheita. Nyt kaikkien pikkupilttien saatavilla on herkullista PILTTI puuroa myös kätevässä annospussissa!

Säännöllinen ateriarytmi on tärkeä asia niin meille aikuisille kuin lapsillekin, ja PILTTI annospussipuurot ovat hyviä välipaloja sekä kotona että reissussa - missä ja milloin vain. Nappaa hoitolaukkuun mukaan annospussipuuroja niin saat nopeasti ja helposti lapsellesi maittavaa syötävää nälän yllättäessä.

Kaikki PILTTI annospussipuurot soveltuvat vauvallesi 6kk iästä alkaen. Käytä PILTTI puuroja osana lapsen tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellistä elämäntapaa. PILTTI lastenpuurojen ja -ruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravinto- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

 

Herkullisen hedelmäiset puurot

PILTTI Hedelmäiset puurot ovat ihanan pehmeitä ja herkullisia välipaloja. Ne sisältävät täysjyväkauraa ja sekoituksen maukkaita hedelmiä kuten päärynää, banaania ja persikkaa. Hedelmäiset puurot ovat kuidun lähde, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. Nam!

Uusia Hedelmäisiä puuroja on saatavilla kolme eri makua:

PILTTI Hedelmäinen puuro Omena-banaani 6kk

PILTTI Hedelmäinen puuro Päärynä-banaani 6kk

PILTTI Hedelmäinen puuro Omena-persikka 6kk

 

Täyteläiset puurot

PILTTI Täyteläiset puurot sisältävät huolella valittuja ainesosia ja ravintoaineita, kuten kalsiumia joka on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle, unohtamatta makua. Reseptit on suunniteltu tarkasti huomioiden lapsen ikä ja ravintotarpeet.

  • Proteiinia maidosta ja viljasta
  • Kalsiumin lähde

 

PILTTI Täyteläiset puurot sisältävät  proteiinia maidosta ja viljasta. Kuitupitoinen Mango-kaura-vehnä -puuro sisältää maukasta täysjyväkauraa ja Maito-monivilja -puuron sisältämä rauta on tärkeä kivennäisaine, joka edistää lasten normaalia kognitiivista kehitystä.

Täyteläisiä puuroja on kahta eri makua:

PILTTI Täyteläinen puuro Mango-kaura-vehnä 6kk

PILTTI Täyteläinen puuro Maito-monivilja 6kk

 

Maista ja ihastu!

 

Muistathan myös näiden annospussipuurojen lisäksi kattavan valikoiman PILTTI -lastenpuurojauheita – useita erilaisia herkullisia makuja eri ikäryhmissä:

Tuotteet | Piltti