PILTTI Tomaattinen makaronilaatikko 8KK

Vain vähän kovaa rasvaa
Runsaasti kasviksia
Valmistettu Suomessa

PILTTI Tomaattinen makaronilaatikko 190g on perinteisen lihamakaroonilaatikon inspiroima herkullinen resepti, johon on lisätty enemmän kasviksia; kuten paprikaa ja porkkanaa. Tämä helppo ja nopea ateria soveltuu vauvalla 8kk iästä alkaen ja se sisältää pieniä paloja pureskelun harjoitteluun.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista. 

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksidivapaata. 

Ainekset: Tomaattisose 28,7%, vesi, keitetty täysjyväpasta 15,2% (täysjyvävehnä), suomalainen naudanliha 8,4%, porkkana 7,7%, paprika 7,7%, sipuli 7,7%, vehnäjauho, rypsiöljy. Sisältää 51,8% kasviksia.

Ingredienser: Tomatpuré 28,7%, vatten, kokt fullkornspasta 15,2% (fullkornsvete), finskt nötkott 8,4%, morot 7,7%, paprika 7,7%, lök 7,7%, vetemjöl, rypsolja. Innehåller 51,8% grönsaker.

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

286

 

kcal

68

Rasva, josta/Fett, varav

g

2,4

- tyydyttyneet/mättat

g

0,7

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

8

- joista sokerit/varav sockerarter

g

2

Ravintokuitu/Fiber

g

1,3

Proteiini/Protein

g

3

Suola/Salt*

g

0,03

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt