PILTTI Smoothie jogurtti-mango-banaani-kaura 1,5V

Sisältää täyteläistä jogurttia ja kauraa

Makuna maistuva mango

Ilman lisättyä sokeria

 

PILTTI Smoothie jogurtti, mango, banaani & kaura 150g on maistuva jogurttipohjainen smoothie yli 1,5 vuoden ikäisille lapsille. Herkullisessa smoothiessa maistuvat makea banaani, maukas mango ja kaura. Pienille herkkusuille suunniteltu täyteläinen välipala on valmistettu lastenruokalaatuisista luomuraaka-aineista eikä se sisällä lisättyä sokeria.

Säännöllinen ateriarytmi on tärkeä asia niin meille aikuisille kuin lapsillekin. Herkulliset PILTTI smoothiet ovat käteviä välipaloja sekä kotona että reissussa, ja tämä herkullinen välipala sopii mainiosti leikki-ikäisen isompaankin nälkään.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset: Jogurtti (lämpökäsitelty)* (29 %), mangosose* (27 %), banaanisose* (27 %), vesi, riisijauho* (3 %), täysjyväkaurajauho* (2 %), sitruunamehutiiviste*, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

*Luomuainesosa. 

Ingredienser: Yoghurt (värmebehandlad)* (29 %), mangopuré* (27 %), bananpuré* (27 %), vatten, rismjöl* (3 %), fullkornshavremjöl* (2 %), citronjuicekoncentrat*, antioxidationsmedel (askorbinsyra).

*Ekologisk ingrediens. 

 

Ravintoarvoilmoitus / Näringsdeklaration

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

322

 

kcal

77

Rasva, josta/Fett, varav

g

1,1

- tyydyttyneet/mättat

g

0,6

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

14,6

- joista sokerit/varav sockerarter**

g

10,6

Ravintokuitu/Fiber

g

1,1

Proteiini/Protein

g

1,6

Suola/Salt

g

0,03

**Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita./ Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.