Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Piltti Puffi Banaani-vadelma 8kk

Uutuus!
Ei lisättyä sokeria.
Kätevä & kierrätettävä pakkaus.

Piltti Puffit ovat banaanin ja vadelman makuisia, lasten tarpeisiin suunniteltuja riisi-ja vehnäpuffeja, jotka on helppo poimia pienillä sormilla! Puffit on tehty lastenruokalaatuisista aineksista, ja ne sulavat helposti lapsen suussa. Puffit on paistettu uunissa, ja ne sisältävät kuivattuja hedelmiä - ei lainkaan lisättyä sokeria! Sopii lapsille 8 kuukaudesta alkaen. Huomaathan, että tuote saattaa sisältää maapähkinää ja pähkinää.

Piltti Puffit on pakattu kätevään, uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka on 100% kierrätettävä. Yksi purkki sisältää 5 annosta.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset: Riisijauho (50%), vehnäjauho (46%), kasviöljy (auringonkukka), banaani (3,3%), vadelma (1,3%), happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), vitamiini (tiamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Ingredienser: Rismjöl (50%), vetemjöl (46%), vegetabilisk olja (solros), banan (3,3%), hallon (1,3%), surhetsreglerande medel (kalciumkarbonat), vitamin (tiamin), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).

Käyttö: Valmis tarjottavaksi. Tarjoa ainoastaan valvotuissa olosuhteissa istuvassa asennossa olevalle lapselle, joka on tottunut pureskelemaan kiinteitä ruokia. Pese aina kätesi ennen lapsen ruoan valmistamista. Käytä ruoanvalmistukseen puhtaita keittiövälineitä.

Säilytys: Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä. Älä käytä tuotetta, jos pakkaus on vaurioitunut. Pakkauksen avaamisen jälkeen käytettävä 2 viikon kuluessa.

Kierrätys: Pakkaus lajitellaan metallinkeräykseen, kansi muovinkeräykseen.

Ravintotiedot:

Per 100 g   
423 kcal Energia/Energi
1787 kJ  
8,6 g Rasva/Fett
1,4 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
76 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
2,8 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
1,5 g Ravintokuitu/Fiber
9,7 g Proteiini/Protein
0,02 g Suola/Salt
1,6 mg Tiamiini/Tiamin (B1)
  *Tuotteeseen ei ole lisätty sokeria. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita./
Produkten är utan tillsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.

  

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.