PILTTI Puffi Banaani 10KK

Ei lisättyä sokeria
Helppo poimia
Tehty lastenruokalaatuisista aineksista

PILTTI Puffi Banaani 7g on banaanin makuisia riisi-vehnänaksuja, ja ne soveltuvat välipalaksi vauvalle 10kk iästä alkaen. Puffit on suunniteltu lasten tarpeisiin ja ne on helppo poimia pienillä sormilla. Puffit on tehty lastenruokalaatuisista aineksista, ja ne sulavat helposti lapsen suussa. Puffit eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Huomaathan, että tuote saattaa sisältää maapähkinää ja pähkinää.

Kätevä 7g:n pakkaus sisältää yhden annoksen naksuja, joten se on helppo ottaa mukaan reissuun ja muihin menoihin vauvan kanssa.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset:  Riisijauho (49,8%), vehnäjauho (45,5%), kasviöljy (auringonkukka), banaanijauhe (6,0%), happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), hapettumisenestoaine (alfatokoferoli), vitamiini (tiamiini).

Ingredienser: Rismjöl (49,8%), vetemjöl (45,5%), vegetabilisk olja (solros), bananpulver (6,0%), surhetsreglerande medel (kalciumkarbonat), antioxidationsmedel (alfa-tokoferol), vitamin (tiamin).

 

Ravintotiedot

per 100 g

Energia/Energi   

kJ

1767

 

kcal

418

Rasva, josta/Fett, varav

g

8,6

- tyydyttyneet/mättat

g

1,4

Hiilihydraatit/Kolhydrat

g

76

- joista sokerit/varav sockerarter

g

4,3

Ravintokuitu/Fiber

g

1,5

Proteiini/Protein

g

8,5

Suola/Salt*

g

0,1

*Vähäsuolainen / *Låg salthalt