Piltti Aurinkopuuro 6kk

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Aurinkopuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja -vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Makua tähän herkulliseen lastenpuuroon tuovat mango, banaani ja omena. Puuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä.

PILTTI Aurinkopuuro sopii vauvoille 6 kuukauden iästä alkaen.
 

 

Huolella tehtyä lastenruokaa

Koska pienet lapset ovat herkempiä kuin me aikuiset, lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joita koskevat erittäin tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti onkin kyllin hyvää lastenruokiin. Tämän takia Piltti hankkii satonsa viljelijöiltä, jotka ovat erittäin tarkan valvonnan alaisena. Lastenruokien tuotantoprosessi myös on erittäin tarkka. Tuotantoketjua valvotaan raaka-aineiden viljelystä tuotteiden pakkaamiseen asti. Ruoan korkea laatu varmistetaan vielä jälkivalvonnalla ennen kuin tuotteet jatkavat matkaansa tehtaalta kauppoihin.

Isoksi voi kasvaa vain kerran ja se on koko perheen yhteinen matka. Siksi olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tällä matkalla.

PILTTI lastenruokien reseptit kehitetään eri ikäryhmien ravitsemus- ja koostumustarpeisiin sopiviksi, suomalaisten ravitsemussuositusten ja säännösten mukaan.

Lue lisää PILTTI-puuroista.

 

Ainekset: Kaurajauho (34%), mallastettu vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, täysjyvävehnäjauho (7,8%), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), banaanihiutaleet (3,0%), mangohiutaleet (3,0%) (mango, maissitärkkelys), omenahiutaleet (kuivattu omena, maissitärkkelys, maltodekstriini, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi) ja vitamiinit (A, D, E, C, K, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo). Täysjyvää 42% ja maitoa 27%.

 

Ingredienser: Havremjöl (34%),  mältat vetemjöl, skummjölkspulver, helmjölkspulver, fullkornsvetemjöl (7,8%), vegetabiliska oljor (raps, solros), bananflingor (3%),  mangoflingor (3%) (mango, majsstärkelse),  äppelflingor (2%) (torkat äpple, majsstärkelse, maltodextrin, emulgeringsmedel (solroslecitin)),  mineralämnen (kalcium, järn, jod, zink), vitaminer (A, D, E, C, K, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin, pantotensyra). Fullkorn 42% och mjölk 27%.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration:

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1815 kJ
  431 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 12 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 62 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 25 g
Ravintokuitu/Fiber      4,5 g
Proteiini/Protein 16,5 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,06 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 420 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40 μg

 

*Puuro on sokeroimaton. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita