Piltti Aurinkopuuro 6kk

  • Ei lisättyä sokeria
  • Rautaa, kalsiumia, D-vitamiinia ja jodia
  • Täysjyvän, kuidun ja proteiinin lähde

 

PILTTI Aurinkopuuro on valmistettu maukkaasta täysjyväkaurasta ja -vehnästä, joista pieni lapsi saa sopivan määrän kuitua. Makua tähän herkulliseen lastenpuuroon tuovat mango, banaani ja omena. Puuroon ei ole lisätty sokeria eikä makeita mehutiivisteitä. PILTTI Aurinkopuuro sopii vauvoille 6 kuukauden iästä alkaen.

PILTTI-puurot ovat pikkulapsen ravintotarpeisiin suunniteltu maukas ja ravitseva puurosarja, jota voit hyvillä mielin tarjota lapsellesi.

Viljelyä maaperä huomioiden
Teemme yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa ja autamme heitä parantamaan viljelytapojaan. Tavoitteenamme on maaperän säilyttäminen hyvänä myös tuleville sukupolville. 

Hyvää viljasta
Maistuvat puuromme sisältävät täysjyvää ja kuitua! Hankimme viljamme tarkkaan valituilta ja pitkäaikaisilta viljelijäkumppaneiltamme. Viljaamme valvotaan lukuisilla laatutarkastuksilla viljelystä aina puurojen pakkaamiseen asti. Näin varmistamme korkean laadun pellolta pöytään.

Hyvä raudan lähde
Yksi annos PILTTI puuroa vastaa 35% lapsesi päivittäisestä raudan saantisuosituksesta. Rauta on tärkeä kivennäisaine, joka edistää lapsen normaalia kognitiivista kehitystä.

Vitamiineja ja kivennäisaineita
Puuromme sisältävät kalsiumia ja D-vitamiinia. Ne ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Ravitsevaa ja maistuvaa!

100 % uusiutuvaa sähköä
Olemme siirtyneet käyttämään 100 % uusiutuvaa sähköä puurojen valmistamisessa.

Lue lisää PILTTI-jauhepuurojen vastuullisuudesta täältä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset:

Täysjyväkaurajauho (33%), mallastettu vehnäjauho (21%), rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, täysjyvävehnäjauho (7,7%), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka),  banaanihiutaleet (3,0%), mangohiutaleet (3,0%) (mango, maissitärkkelys), omenahiutaleet (2,0%) (kuivattu omena, maissitärkkelys, maltodekstriini, emulgointiaine (lesitiini)), kivennäisaineet (kalsium, rauta, jodi, sinkki), vitamiinit (A, D, E, C, K, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo).  Täysjyvää 41% ja maitoa 28%.

 

Ingredienser: 

Fullkornshavremjöl (33%), mältat vetemjöl (21%), skummjölkspulver, helmjölkspulver, fullkornsvetemjöl (7,7%), vegetabiliska oljor (raps, solros), bananflingor (3,0%), mangoflingor (3,0%) (mango, majsstärkelse), äppelflingor (torkat äpple, majsstärkelse, maltodextrin, emulgeringsmedel (lecitin)), mineralämnen (kalcium, järn, zink, jod), och vitaminer (A, D, E, K, C, tiamin, niacin, B6, folsyra, biotin och pantotensyra). Fullkorn 41% och mjölk 28%.

 

Ravintotiedot/Näringsdeklaration:

  Per 100 g jauhetta/ pulver  
Energia/Energi   1803 kJ
  431 kcal
Rasva, josta/Fett, varav 12,0 g
- tyydyttyneet/mättade 2,5 g
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav 62,0 g
-sokerit*, joista/ sockerarter varav 22,0 g
Ravintokuitu/Fiber      4,5 g
Proteiini/Protein 16,5 g
Suola/Salt 0,30 g
A-vitamiini/Vitamin A 415 μg
D-vitamiini/Vitamin D 7,0 μg
E-vitamiini/Vitamin E 4,5 mg
K-vitamiini/Vitamin K 29 μg
C-vitamiini/Vitamin C 67 mg
Tiamiini/Tiamin 1,1 mg
Niasiini/Niacin 6,0 mg
B6-vitamiini/ B6-vitamin 0,3 mg
Foolihappo/Folsyra 35,0 μg
Biotiini/Biotin 25 μg
Pantoteenihappo/Pantotensyra 2,0 mg
Kalsium/Kalcium 435 mg
Rauta/Järn 10 mg
Sinkki/Zink 4,0 mg
Jodi/Jod 40,0 μg

*Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita./ Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande socker.