Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Piltti Puffi Porkkana 10 kk

Uutuus!
Ei lisättyä suolaa.
Kätevä & kierrätettävä pakkaus.

Piltti Puffit ovat porkkanan makuisia, lasten tarpeisiin suunniteltuja vehnä- ja kauranaksuja, joka on helppo poimia pienillä sormilla! Puffit on tehty lastenruokalaatuisista aineksista, ja ne sulavat helposti lapsen suussa. Puffit on paistettu uunissa, ja ne sisältävät kuivattuja vihanneksia - ei lainkaan lisättyä suolaa! Sopii lapsille 10 kuukaudesta alkaen. Huomaathan, että tuote saattaa sisältää maapähkinää ja pähkinää.

Piltti Puffit on pakattu kätevään, uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka on 100% kierrätettävä. Yksi purkki sisältää 5 annosta.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset: Vehnäjauho (89%), kaurajauho (9,1%), kasviöljy (auringonkukka), porkkana (3,1%), riisijauho, happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), appelsiini, hapettumisenestoaine (tokoferoliuute),vitamiini (tiamiini). 

Ingredienser: Vehnäjauho (89%), kaurajauho (9,1%), kasviöljy (auringonkukka), porkkana (3,1%), riisijauho, happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), appelsiini, hapettumisenestoaine (tokoferoliuute),

Käyttö: Valmis tarjottavaksi. Tarjoa ainoastaan valvotuissa olosuhteissa istuvassa asennossa olevalle lapselle, joka on tottunut pureskelemaan kiinteitä ruokia. Pese aina kätesi ennen lapsen ruoan valmistamista. Käytä ruoanvalmistukseen puhtaita keittiövälineitä.

Säilytys: Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä. Älä käytä tuotetta, jos pakkaus on vaurioitunut. Pakkauksen avaamisen jälkeen käytettävä 2 viikon kuluessa.

Kierrätys: Pakkaus lajitellaan metallinkeräykseen, kansi muovinkeräykseen.

Ravintotiedot:

Per 100 g  
429 kcal Energia/Energi
1810 kJ  
9,7 g Rasva/Fett
1,4 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
72 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
1,9 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
3,1 g Ravintokuitu/Fiber
12 g Proteiini/Protein
0,02 g Suola/Salt
1,6 mg Tiamiini/Tiamin (B1)
  *Tuotteeseen ei ole lisätty sokeria. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita./
Produkten är utan tillsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.