Piltti Puffi Porkkana 10 kk

Ei lisättyjä sokereita
100% kierrätettävä pakkaus
Helppo poimia

 

PILTTI Puffi Porkkana on porkkanan makuisia vehnä-kauranaksuja, ja ne soveltuvat välipalaksi vauvalle 10kk iästä alkaen. Puffit on suunniteltu lasten tarpeisiin ja ne on helppo poimia pienillä sormilla. Puffit on paistettu uunissa, ja ne sisältävät kuivattuja hedelmiä - ei lainkaan lisättyä suolaa!
Huomaathan, että tuote saattaa sisältää maapähkinää ja pähkinää.

Piltti Puffit on pakattu kätevään, uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka on 100% kierrätettävä. Yksi purkki sisältää 5 annosta. Mahdollistaaksesi lapsen omatoimisen sormiruokailun ja säilyttääksesi tuotteen tuoreuden, kaada kourallinen puffeja lapsen kulhoon ja sulje purkki.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

 

Ainekset: Vehnäjauho (88%), kaurajauho (9,1%), kasviöljy (auringonkukka), porkkana (3,0%), riisijauho, happamuudensäätöaine (kalsiumkarbonaatti), appelsiini, hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), vitamiini (tiamiini).

Saattaa sisältää maapähkinää ja pähkinää.

 

Ingredienser: Vetemjöl (88%), havremjöl (9,1%), vegetabilisk olja (solros), morot (3,0%), rismjöl, surhetsreglerande medel (kalciumkarbonat), apelsin, antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt),  vitaminer (tiamin).

Kan innehålla jordnötter och nötter.

Käyttö: Valmis tarjottavaksi. Pese lapsen ja omat kädet ennen käyttöä. Tarjoa ainoastaan valvotuissa olosuhteissa istuvassa asennossa olevalle lapselle, joka on tottunut pureskelemaan kiinteitä ruokia. 

Säilytys: Avaamisen jälkeen varmista, että pakkaus on suljettu tiukasti ja käytä 1 viikon kuluessa. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Älä käytä tuotetta, jos pakkaus on vaurioitunut.

Kierrätys: Pakkaus lajitellaan metallinkeräykseen, kansi muovinkeräykseen.

Ravintotiedot:

Per 100 g  
420 kcal Energia/Energi
1771 kJ  
9,7 g Rasva/Fett
1,3 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
71,9 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
2,1 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
3,1 g Ravintokuitu/Fiber
9,7 g Proteiini/Protein
0,10 g Suola/Salt
1,9 mg Tiamiini/Tiamin (B1)
  *Tuotteeseen ei ole lisätty sokeria. Valmistusaineissa on luonnostaan sokereita./
Produkten är utan tillsatt socker. Sockerarterna kommer naturligt från råvarorna.