Piltti Namiriisi Mango 2+v 125g

 

Täyteläinen & hedelmäinen

Sokeroimaton

 

Leikki-ikäisellä energiaa kuluu päivän touhuiluissa ja kun nälkä yllättää, se on iso. Välipalat kuuluvat monessa perheessä oleellisena osana leikki-ikäisen päivittäistä ruokavaliota, mutta välillä on vaikeaa löytää maistuva, sokeriton vaihtoehto. Välipalalla on väliä – ja siksi kehitimme Piltti Namiriisi-tuotesarjan! Piltti Namiriisissä makua antaa runsas marja ja hedelmämäärä. Täyteläisyyttä tuo riisi ja laktoositon kerma yhdessä. Sarjan tuotteisiin ei lisätä sokeria eikä makeita mehutiivisteitä, vaan makeus tulee luontaisesti raaka-aineista.

Piltti Namiriisi Mango on ihanan pehmeä, maukas ja täyteläinen välipala. Se sisältää yli 30% mangoa, jonka luontainen makeus antaa välipalalle sen herkullisen maun. Riisin ja kerman yhdistelmä luo pehmeyttä sekä täyteläisyyttä. Lisäksi riisi antaa sopivaa purutuntumaa. Piltti Namiriisi sopii täydellisesti leikki-ikäisen lapsen välipalaksi tai jälkiruuaksi milloin vain!

Kokeile myös Piltti Namiriisi Mansikka-omenaa sekä Namiriisi Omena-vadelmaa! 

Kaikki lasipurkkituotteemme valmistetaan Turun lastenruokatehtaallamme 100% uusiutuvalla energialla, luonnollisista raaka-aineista.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Pakkauksissa on merkitty aina tuotteen sisältämät ainesosat, joten tarkistathan aina sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset:

Mangosose (39 %), vesi, keitetty riisi (16 %), kerma (laktoositon), riisitärkkelys, sitruunamehutiiviste.

Ingredienser:

Mangopuré (39 %), vatten, kokt ris (16 %), grädde (laktosfri), risstärkelse, citronjuicekoncentrat.

 

Ravintotiedot:

Per 100g  
77 kcal Energia/Energi
320 kJ  
1,7 g Rasva/Fett
1,0 g - josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat
14,4 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
6,0 g - joista sokerit*/varav sockerarter*
1,0 g Ravintokuitu/Fiber
0,8 g Proteiini/Protein
<0,03 g Suola/Salt
  *Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita. /Utan tillsatt socker. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.