Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Jogurttia ja mysliä Päärynä, Banaani, Omena 6kk

Sokeroimaton
Ei makeita mehutiivisteitä
Kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä

Piltin Jogurttia ja mysliä-annospussi on herkullinen yhdistelmä vauvoille soveltuvaa jogurttia, hedelmää sekä mysliä, joka sisältää runsaasti pienille masuille sopivaa kuitua. Tuotteeseen on lisätty tärkeitä kivennäisaineita sekä vitamiineja. Ei sisällä lisättyä sokeria tai makeita hedelmämehutiivisteitä.

Piltti Jogurttia ja mysliä-annospussi sopii täyttäväksi sekä käteväksi välipalaksi sekä kotiin että reissuun, sillä se ei vaadi kylmäsäilytystä.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Hedelmät (päärynä 23%, banaani 22%, omena 7,5%), jogurtti (30%), vesi, viljat (4,0%) (riisi, täysjyväkaurajauho, vehnähiutale), herajauhe (maito), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kivennäisaineet (magnesium, sinkki).

Ravintotiedot

Per 100 g
Energia/Energi    kJ 398
  kcal 95
Rasva, josta/Fett, varav g 2,7
- tyydyttyneet/mättade g 1,6
Hiilihydraatit, joista/Kolhydrater varav g 14
-sokerit*, joista/ sockerarter varav g 9,5
Ravintokuitu/Fiber         g 1,3
Proteiini/Protein g 2,9
Suola/Salt g 0,08

*Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita.

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.