Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Perunaa ja lohta 1-3v

Isompia paloja pureskelun harjoitteluun
Vähäsuolainen
Hyvä koostumus

Piltti Perunaa ja lohta 250g on herkullinen pienten lasten kala-ateria perunasta, lohesta, bataatista, herneistä ja kermasta. Lisää makua ateriaan antavat sitruuna, tilli, persilja ja valkopippuri. Tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Lapsille 12 kuukauden iästä alkaen.

Piltti Taapero

Eri ravintoaineiden saanti oikeassa suhteessa on lapsesi kasvulle erityisen tärkeää. Siksi kehitimme Piltti Taapero -sarjan! Sen maittavat ateriat takaavat 1–3-vuotiaille ravintosuositusten mukaisen, sopivasti pureskeltavan ja juuri oikean kokoisen annoksen jokaiseen ruokailuun.

Taaperoikäisen lapsen päivittäinen raudantarve painokiloa kohden on jopa kuusinkertainen ja energiantarve noin kolminkertainen verrattuna aikuiseen. Tyydyttyneiden rasvojen osuus tulisi olla alle 10 prosenttia ruoasta saadusta energiasta. Piltti Taapero aterioissa on optimaalinen rasvakoostumus.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, peruna, rasvaton maito, lohi (9 %), bataatti, herne, maissitärkkelys, kerma, sitruunamehu tiivisteestä, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), tilli, suola (0,2 %), persilja ja valkopippuri. Sisältää kasviksia 35%.

Ingredienser

Vatten, potatis, skummjölk, lax (9 %), batat, ärter, majsstärkelse, grädde, citronjuice från koncentrat, vegetabiliska oljor (ryps, solros), dill, salt (0,2 %), persilja och vitpeppar. Innehåller grönsaker 35%

Ravintotiedot

per 100 g
Energia/Energi    kJ 290
  kcal 70
Proteiini/Protein g 3,1
Hiilihydraatit/kolhydrat g 8,0
- joista sokerit/varav sockerarter g 1,5
Rasva, josta/Fett, varav g 2,7
- tyydyttyneet/mättade g 0,6
- kertatyydyttymättömät/enkelomättade g 0,9
- monityydyttymättömät rasvahapot, joista/fleromättade fettsyror, varav        g 0,7
Ravintokuitu/Kostfiber g 1,0
Suola/Salt     g 0,2

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.