Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Metsämarjainen 4kk

Gluteeniton
Runsaasti C-vitamiinia

Piltti Metsämarjainen on herkullinen päärynästä, mustikasta ja puolukasta tehty sose. Tuote sisältää runsaasti C-vitamiinia. Lapsille 4 kuukauden iästä alkaen.

Piltti – osa Suomea vuodesta 1952

Piltti on valmistanut ruokaa Suomen lapsille vuodesta 1952. Toimintamme kantavia voimia ovat aina olleet lapset ja terveys. Lasipurkeissa myytävät Piltti-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, jotta ne täyttäisivät suomalaisäitien tiukat vaatimukset. Kun tarjoat lapsellesi Piltti-ruokaa, voit luottaa siihen, että lapsesi saa ravitsemukseltaan oikeanlaista ruokaa. Lisäksi ruokien makumaailma on kehitetty nimenomaan suomalaislapsia varten. Ruokamme eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Päärynä (46%), vesi, mustikka (5,5%), puolukka (5,5%), tapiokatärkkelys, sokeri, C-vitamiini, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia. Sokereiden kokonaismäärä on 8,0g/100g, josta 3,1g on lisättyä.

Ingredienser

Päron (46%), vatten, blåbär (5,5%), lingon (5,5%), tapiokastärkelse, socker, vitamin C, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Råvarorna innehåller inte gluten. Totalmängd sockerarter per 100g är 8,0g, varav 3,1g är tillsatt.

Ravintotiedot

  per 100 g
Energia/Energi    kJ 229
  kcal 54
Rasva/Fett g 0,2
josta tyydyttyneet rasvat/varav mättat fett g 0,01
Hiilihydraatit/kolhydrat g 12
joista sokerit/varav sockerarter g 8,0
Ravintokuitu/Fiber g 1,5
Proteiini/Protein  g 0,3
Suola/Salt g 0,03
C-vitamiini/Vitamin C mg 30

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.