Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Makaronia ja kanaa 5kk

Tehty Turussa
100% kotimaista lihaa
Vain vähän kovaa rasvaa

Piltti Makaronia ja kanaa 5kk on herkullinen pienten lasten ateria perunasta, porkkanasta, täysjyväpastasta sekä suomalaisesta broilerista. Aterian kasvispitoisuus on 50%, ja tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Sopii lapsille 5 kuukauden iästä alkaen. Valmistettu Suomessa.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Vesi, peruna, porkkana, keitetty täysjyväpasta (13%) (täysjyvädurumvehnä), suomalainen broilerinliha (10%), rypsiöljy, vehnäjauho. Saattaa sisältää kananmunaa. Sisältää gluteenia. Sisältää kasviksia 50%.

Ingredienser

Vatten, potatis, morot, kokt fullkornspasta (13%) (fullkornsdurumvete), finskt kycklingkött (10%), rapsolja, vetemjöl. Kan innehålla ägg. Innehåller gluten. Innehåller grönsaker 50%.

Ravintotiedot

per 100 g Per 100 g 
68 kcal Energia
286 kJ  
2.4 g Rasva
0.4 g josta tyydyttynyttä
7.5 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
1.4 g - joista sokerit/varav sockerarter
1.3 g Ravintokuitu/Fiber
3.5 g Proteiini/Protein
0.08 g Suola/Salt

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.