Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Makaronia ja kanaa 5kk

Tehty Turussa
Sisältää kotimaista lihaa
Vain vähän kovaa rasvaa

Piltti Makaronia ja kanaa 5kk on herkullinen pienten lasten ateria perunasta, porkkanasta, täysjyväpastasta sekä suomalaisesta broilerista. Aterian kasvispitoisuus on 50%, ja tuotteessa on vain vähän kovaa rasvaa. Sopii lapsille 5 kuukauden iästä alkaen. Valmistettu Suomessa.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

Ainekset

Peruna, vesi, porkkana, keitetty täysjyväpasta (13%) (täysjyvävehnäjauho), suomalainen broilerinliha (10%), kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), vehnäjauho. Saattaa sisältää kananmunaa. Sisältää kasviksia 50%. Sisältää gluteenia.

Ingredienser

Potatis, vatten, morot, kokt fullkornspasta (13%) (fullkornsvetemjöl). finskt kycklingkött (10%), vegetabiliska oljor (raps, solros), vetemjöl. Kan innehålla ägg. Innehåller grönsaker 50%. Innehåller gluten.

Ravintotiedot

per 100 g Per 100 g 
74 kcal Energia
308 kJ  
3.0 g Rasva
0.4 g josta tyydyttynyttä
7.5 g Hiilihydraatit/Kolhydrat
1.4 g - joista sokerit/varav sockerarter
1.3 g Ravintokuitu/Fiber
3.5 g Proteiini/Protein
0.05 g Suola/Salt

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.