Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Rakkaudella Suomen Turusta jo vuodesta 1952

Piltti perustettiin Turussa vuonna 1952, ja Piltin purkkituotteet kehitetään sekä valmistetaan edelleenkin suomalaisella ammattitaidolla Turun tehtaallamme.

 

Turun lastenruokatehtaamme on ylpeä 00-tehdas.

00-tehdas tarkoittaa, että tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja tuotanto on täysin hiilidioksiidivapaata. Tuotantoon tarvittava höyryvoima hankitaan läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta.

 

Suosimme kotimaisia, puhtaita raaka-aineita

Lastenruoan valmistuksessa käytetään vain parhaita, lastenruokalaatuisia raaka-aineita, joita koskevat tarkat laatuvaatimukset.

Piltin raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta, suomalaisilta viljelijöiltä. Esimerkiksi resepteissä käyttämämme peruna sekä herneet tulevat suomalaisilta tiloilta, ja Piltin marjasoseet sisältävät kotimaista puolukkaa sekä metsämustikkaa. Lisäksi yli 90% Piltti-aterioissa käytetystä lihasta hankitaan Suomesta, ja lihan alkuperän voi aina tarkistaa Piltti-purkin etiketistä.

 

Piltti-aterioissa käytettävä naudan-, sian-, sekä poronliha on aina suomalaista.

Avainlippu kertoo kotimaisuudesta

Piltin kaikille purkkituotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki myönnetään tuotteelle, joka valmistetaan Suomessa ja jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%. Ostamalla Avainlippu-tuotteen tuet myös suomalaista työtä!

 

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.