Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Piltti Pohjoisen Maut on lastenruokasarja suomalaisten lasten makuun

Pohjoisen pikkuiset varttuvat ainutlaatuisissa olosuhteissa. He saunovat ennen kuin oppivat kävelemään, nukkuvat ulkona paukkupakkasilla, kulkevat pulkan kyydissä läpi talvisen tuiskun ja herkuttelevat suoraan metsästä poimituilla marjoilla.

Aivan kuten pohjoisen marjat, myös pohjoisen pikkuiset ovat ainutlaatuisia: vallattomia, itsenäisiä, lempeitä, kipakoita ja herkkiä. Näitä ainutlaatuisia pohjoisen pikkuisia varten olemme suunnitelleet Pohjoisen Maut -tuotesarjan. Piltti Pohjoisen Maut sisältää kattauksen pohjoisen ruokakulttuurin klassikoita. Sarjaan kuuluu eri-ikäisille lapsille sopivia marjasoseita, valmispuuroja, välipaloja ja aterioita.
 

Aivan kuten pohjoisen marjat, myös pohjoisen pikkuiset ovat ainutlaatuisia.

Tärkeä osa Piltti-tuotteiden kehitystä on Piltti Makuraati, jossa suomalaiset lapset koemaistavat kehitteillä olevia Piltti-tuotteita. Myös Pohjoisen Maut -sarjan tuotteet ovat pienten makuraatilaisten suosittelemia. Piltti-lastenruoissa käytetään huolellisesti valittuja ja kymmeniä testejä läpäisseitä, kaikkein puhtaimpia raaka-aineita.
 

Osallistu ja voita! Millainen ainutlaatuinen #pohjoisenPILTTI teillä asuu? Onko hän yllättävä ja valloittava kuin vadelma, hurmaava ja makeileva kuin mansikka, herkkä ja salaperäinen kuin mustikka vai kenties kesyttämätön ja pirteä kuin puolukka? Jaa kuva pohjoisen pikkuisestanne Instagramissa tunnisteella #pohjoisenPILTTI ja @pilttipiiri. Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvotaan joka viikko yksi marjaisa Piltin Pohjoisen maut -tuotepaketti.

Kilpailun järjestää Suomen Nestle ja se on voimassa 28.2.-31.3. Palkintopaketteja arvotaan kampanjan aikana yhteensä neljä kappaletta. Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin yksityisviestillä ja palkinto toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan osoitteseen. Huomaathan, että kilpailuun osallistuminen edellyttää julkista Instagram-tiliä kisan aikana. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa.

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.