Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Muumikampanja

Toimi näin:

  1. Osta Piltti-tuotteita ja saat moomin.com-lahjakortin. 15 € ostoksista saat palkinnoksi 10 € arvoisen lahjakortin moomin.com -verkkokauppaan.
  2. Ota kuva ostokuitista/-kuiteista yhteisarvoltaan vähintään 15 €.
  3. Lataa ostokuittiesi kuva tiedostona lomakkeen yhteyteen (kuvan maksimikoko 16 Mb).
  4. Täytä yhteystietolomake.
  5. Paina lopuksi "Lähetä"-painiketta.
  6. Saat sähköpostiisi lahjakortin moomin.com -verkkokauppaan.
  7. Säilytä ostokuitit, kunnes olet vastaanottanut moomin.com-lahjakortin.
  8. Palkintoja jaetaan enintään 1000 kappaletta kilpailuun osallistumisjärjestyksessä.

 

* pakollinen tieto

Säännöt

Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, PL 50, 02151 Espoo (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 15.8–30.11.2020. Kampanja-ajan ulkopuolella ostettuja Piltti-tuotteita ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana kaikki Piltti-tuotteet.

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Suomen Nestlé Oy:n työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Osallistuminen Piltti Muumi -kampanjaan

Kampanjaan voi osallistua ostamalla Piltti-tuotteita ja lataamalla ostosten kuitin tälle kampanjasivustolle. Kuitin ostosten euromäärä oikeuttaa lahjakorttiin moomin.com verkkokaupassa, kuitin Piltti-ostosten euromäärän pohjalta (ks. kohta ”Kampanjan palkinnot ja palkintojen lunastaminen”.) Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kampanjaan ei voi osallistua ostoilla, jotka on tehty sivustoilla: fiksuruoka.fi ja matsmart.fi.

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen

Piltti-ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 15.8–30.11.2020. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä, eikä Järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä palkintoja. Palkintoja jaetaan enintään 1000 kappaletta kilpailuun osallistumisjärjestyksessä. 

Palkinnot:

  • Moomin.com -lahjakortti, arvo 10 €. Palkinto on lunastettavissa 15 € Piltti-tuotteiden ostokuitilla.

Palkinnot toimitetaan sähköisenä lahjakorttina osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Moomin.com - lahjakortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuu

Kampanjaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa www.nestle.fi/kampanja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Osallistumalla Piltti Muumi -kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen sekä sähköpostiosoitteen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.

Lisää henkilötietojen käytöstä järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 30.12.2020 asti.

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.