Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Marjapeli

Toimi näin:

 1. Osta viisi Piltti-tuotetta.
 2. Ota kuva ostokuitista/-kuiteista.
 3. Klikkaa ’LATAA KUITTI’ -painiketta ja valitse ostokuittisi. (Voit ladata vain kuvatiedostoja (jpg, png). Kuvan maksimikoko 16 Mt)
 4. Syötä yhteystietosi.
 5. Paina ’TALLENNA KUITTI JA PELAA’ -painiketta.
 6. Pääset pelaamaan Piltti Marjapeliä. Yhdellä osallistumisella voit pelata kolme kierrosta.
 7. Pelattuasi peliä saat heti tietää oletko voittanut pikavoiton.
 8. Jos voitit, tarkistamme vielä ostokuittisi ja toimitamme palkinnon antamaasi osoitteeseen.
 9. Kaikki osallistuneet ovat automaattisesti mukana pääpalkintojen arvonnassa kampanja-ajan päätyttyä.

* pakollinen tieto

Säännöt

Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, PL 50, 02151 Espoo (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 1.10.2019–31.12.2019. Kampanja-ajan ulkopuolella ostettuja Piltti-tuotteita ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana kaikki Piltti-tuotteet. Kampanjaan ei voi osallistua ostoilla, jotka on tehty sivustoilla: fiksuruoka.fi ja matsmart.fi.

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Suomen Nestlé Oy:n työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Osallistuminen PILTTI Marjapeli -kampanjaan

Kampanjaan voi osallistua ostamalla viisi Piltti-tuotetta ja lataamalla ostokuitin/-kuitit tälle kampanjasivustolle. Tuotteet voivat olla eri kuiteilla, mutta kaikkien kuittien kuvat tulee ladata kampanjasivulle yhdellä kertaa. Kuitin tulee näkyä kuvassa kokonaisuudessaan niin, että siitä selviää myös ostopaikka ja päivämäärä. Yhdellä kuitilla voi osallistua kampanjaan vain kerran. Jos kuitillasi on enemmän kuin viisi Piltti-tuotetta, ota yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com

Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti (lisätietoja kohdassa ”Henkilötietojen käyttö”).

Kampanjaan ei voi osallistua ostoilla, jotka on tehty sivustoilla: fiksuruoka.fi ja matsmart.fi.

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen

Piltti-ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 1.10.2019–31.12.2019 klo 24:00 asti. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä, eikä Järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä palkintoja.

Palkinnot:

 • Pikavoittoina 50 kpl Piltti Pohjoisen maut –uutuustuotepakkauksia, arvo n. 10€/palkinto

 • Pääpalkintoina 60 kappaletta punaisia Fjällräven Kånken Mini -reppuja, arvo n. 60 €/kpl.

Palkinnot toimitetaan osallistumisen yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen. Kaikki kampanjaan osallistuneet ovat mukana myös pääpalkintojen arvonnassa. Pääpalkintojen arvonta suoritetaan kampanjan päättymistä seuraavana arkipäivänä. Ladatut ostokuitit tarkistetaan ennen palkintojen toimittamista. Säilytä myös alkuperäiset ostokuitit 15.1.2020 asti siltä varalta, että kuittisi joudutaan tarkistamaan jälkikäteen.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintotuotteen väriä ei voi valita eikä palkintoja vaihdeta toiseen tuotteeseen tai rahaksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuu

Kampanjaan osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa piltti.fi/kampanja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Osallistumalla PILTTI Marjapeli -kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen sekä sähköpostiosoitteen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.

Lisää henkilötietojen käytöstä Järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com.

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 15.1.2020 asti.

 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.