Kuoma-kampanja

TOIMI NÄIN

 1. Osta Piltti-tuotteita ja saat lahjakortin Kuoman verkkokauppaan (Kuomashop.fi). 20€ arvoisista Piltti-ostoksista saat 15€ arvoisen Kuoma-lahjakortin.
 2. Ota kuva ostokuitista/-kuiteista.
 3. Täytä yhteystietolomake.
 4. Lataa ostokuittiesi kuva(t) tiedostona lomakkeen yhteyteen (yksittäisen kuvan maksimikoko 16 Mb).
 5. Tarkista huolellisesti, että olet ladannut kaikki palkintoon oikeuttavat kuitit.
 6. Paina lopuksi "Lähetä"-painiketta.
 7. Näet vahvistuksen kampanjaan osallistumisesta kampanjasivulla.
 8. Kuittisi tarkastetaan ja lahjakortti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen noin viikon kuluessa.
 9. Säilytäthän ostokuitit, kunnes olet vastaanottanut lahjakortin.
 10. Osallistut samalla automaattisesti myös Kuoma-tuotepalkintojen arvontaan. Mikäli haluat osallistua vain arvontaan, merkitsethän tiedon lomakkeelle.
Tutustu Kuoman tuotteisiin: http://kuomashop.fi/

Osallistuessasi keräilykampanjaan voit voittaa Kuoma-tuotepalkintoja!
Arvomme kaikkien osallistujien kesken seuraavat tuotteet:
 • 2 kpl Kuoma lasten talvivaatepaketteja (vapaavalintainen takki ja housut tai haalari senhetkisestä Kuomashop.fi tuotevalikoimasta), koot 86-164 cm
 • 1 pari Kuoma-jalkineita, uutuusmalli Lumitarina, koot 23-41
Tuotepalkinnot arvotaan kampanjan päätyttyä viikolla 49. Huomaathan, että tuotteiden saatavuus saattaa vaihdella. 
Seuraathan Pilttiä myös Instagramissa ja Facebookissa @pilttipiiri – luvassa on lisää tuotearvontoja syksyn aikana!
 
Upload requirements
Osallistuminen

* pakollinen tieto

HUOM. Lahjakortteja on saatavilla rajoitettu määrä. Lahjakortti on voimassa yhteen ostoskertaan Kuomashop.fi -verkkokaupassa. Lahjakorttia käytettäessä minimiostoraja on 30€, eikä lahjakortteja voi yhdistellä. Yksittäinen osallistumiskerta oikeuttaa enintään yhteen (1) lahjakorttiin. Kampanjan osallistumismäärä on rajattu kolmeen (3) kertaan per kuluttaja. Lahjakortti on voimassa 15.1.2022 saakka. Huomaathan, että Kuomashop.fi -tuotevalikoima saattaa vaihdella.

Säännöt

Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, PL 50, 02151 Espoo (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 15.8–30.11.2021. Kampanja-ajan ulkopuolella ostettuja Piltti-tuotteita ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana kaikki Piltti-tuotteet. Kampanjaan ei voi osallistua ostoilla, jotka on tehty sivustoilla: fiksuruoka.fi ja matsmart.fi.

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Suomen Nestlé Oy:n työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Osallistuminen Piltti Kuoma-kampanjaan

Kampanjaan voi osallistua ostamalla Piltti-tuotteita ja lataamalla ostosten kuitin/kuitit tälle kampanjasivustolle. Kuitin/kuittien Piltti-ostosten euromäärä (vähintään 20€) oikeuttaa Kuomashop.fi -lahjakorttiin (ks. kohta ”Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen”.) Kaikki yksittäiseen lahjakorttiin oikeuttavat kuitit tulee ladata lomakkeelle samalla osallistumiskerralla. Yksi osallistumiskerta oikeuttaa enintään yhteen lahjakorttiin. Yksittäisen kuittikuvan maksimikoko on 16 Mb ja hyväksytyt tiedostomuodot ovat jpg, png, ja pdf. Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja Järjestäjän tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

Osallistuminen Kuoma-tuotepalkintojen arvontaan

Kaikki kampanjan osallistujat ovat automaattisesti mukana Kuoma-tuotepalkintojen arvonnassa. Arvomme kaikkien osallistujien kesken seuraavat tuotteet:

 • 2 kpl Kuoma lasten talvivaatepaketteja (vapaavalintainen takki ja housut tai haalari senhetkisestä Kuomashop.fi tuotevalikoimasta), koot 86-164 cm
 • 1 parin Kuoma jalkineita, uutuusmalli Lumitarina, koot 23-41

Tuotepalkinnot arvotaan kampanjan päätyttyä viikolla 49. Tuotteiden saatavuus saattaa vaihdella Kuomashop.fi-verkkokaupassa.

Osallistujan on myös mahdollista osallistua pelkkään Kuoma-tuotearvontaan. Osallistumalla vain tuotearvontaan osallistuja hyväksyy kuitenkin kampanjan säännöt ja sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää osallistujan henkilö- ja yhteystietoja Järjestäjän tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.[E1] 

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen

Piltti-ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 15.8–30.11.2021. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä, eikä Järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä palkintoja. Palkintoja jaetaan enintään 2000 kappaletta kampanjaan osallistumisjärjestyksessä.

Palkinnot:

 • Kuomashop.fi-verkkokaupan lahjakortti, arvo 15€. Palkinto on lunastettavissa 20€ Piltti-tuotteiden ostokuitilla/-kuiteilla.

Lahjakortti on voimassa ainoastaan Kuoman verkkokaupassa, osoitteessa www.kuomashop.fi. Lahjakortti on voimassa koko Kuomashop.fi tuotevalikoimaan. Huomioithan, että saatavilla oleva tuotevalikoima voi muuttua. Yhdellä ostoskerralla voi käyttää vain yhden (1) lahjakortin. Lahjakorttia käytettäessä Kuomashop.fi -verkkokaupan minimiostoraja on 30€, eikä lahjakortteja voi yhdistää. Lahjakortti on voimassa 15.8.2021-15.1.2022 välisenä aikana. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortti lähetetään osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Palkinnot toimitetaan noin viikon kuluessa osallistumisesta. Mikäli osallistuminen ei jostain syystä täytä kampanjan ehtoja, Järjestäjä pyrkii lähettämään siitä tiedon osallistujalle sähköpostitse noin viikon kuluttua osallistumisesta. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkintoja on rajattu määrä, yhteensä enintään 2000 kappaletta. Kampanjan osallistumismäärä on rajattu kolmeen (3) kertaan per kuluttaja.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuu

Kampanjaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa www.nestle.fi/kampanja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Osallistumalla Piltti Kuoma-kampanjaan ja/tai Kuoma-tuotepalkintojen arvontaan, osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan ja/tai Kuoma-tuotepalkintojen arvontaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä sekä henkilötietojen ja yhteystietojen antamista Järjestäjälle. Osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi, sekä osallistujien yhteystietoja suoramarkkinointiin kampanjan aikana. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.

Lisää henkilötietojen käytöstä järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 31.12.2021 asti.