Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Kirjakampanja

Toimi näin:

 1. Osta Piltti-tuotteita ja saat Oppi&ilo -kirjan tai -puuhakortit. 25€ arvoisista Piltti-ostoksista saat valita 9,90€-16,90€ arvoisen Oppi&ilo -tuotteen.
 2. Ota kuva ostokuitista. Jos Piltti-ostoksesi ovat useammalla kuitilla, otathan kuvan jokaisesta kuitista.
 3. Lataa ostokuittiesi kuva(t) lomakkeen yhteyteen kohdassa ”Lataa kuitti” (yksittäisen kuvatiedoston maksimikoko on 16 Mb).
 4. Täytä yhteystietolomake ja valitse haluamasi kolmesta keräilytuotteesta.
 5. Paina lopuksi "Lähetä"-painiketta.
 6. Näet vahvistuksen kampanjaan osallistumisesta kampanjasivulla.
 7. Keräilypalkinto lähetetään antamaasi, Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen.
 8. Säilytä ostokuitit, kunnes olet vastaanottanut Oppi&ilo -tuotteesi.
 
Tutustu palkintoihin tarkemmin:
 
Palkintoja on rajattu määrä, yhteensä 2100 kappaletta.

* pakollinen tieto

Säännöt

Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, PL 50, 02151 Espoo (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 15.1–30.4.2021. Kampanja-ajan ulkopuolella ostettuja Piltti-tuotteita ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana kaikki Piltti-tuotteet.

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Suomen Nestlé Oy:n työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Osallistuminen Piltti Oppi&ilo -kampanjaan

Kampanjaan voi osallistua ostamalla Piltti-tuotteita ja lataamalla ostosten kuitin tälle kampanjasivustolle. Kuitin ostosten euromäärä oikeuttaa valitsemaan Oppi&ilo -tuotteen kampanjasivustolla, kuitin Piltti-ostosten euromäärän pohjalta (ks. kohta ”Kampanjan palkinnot ja palkintojen lunastaminen”.) Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja Järjestäjän tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

Kampanjaan ei voi osallistua ostoilla, jotka on tehty sivustoilla: fiksuruoka.fi ja matsmart.fi.

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen

Piltti-ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 15.1–30.4.2021. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä, eikä Järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä palkintoja. Palkintoja jaetaan enintään 2100 kappaletta kilpailuun osallistumisjärjestyksessä. Kampanjasivulla on reaaliaikainen, tuotekohtainen laskuri, joka näyttää montako kappaletta kutakin palkintoa on kyseisellä hetkellä saatavilla.

Palkinnot:

 • Oppi&ilo -kirja tai puuhakortit, keräilypalkinnon arvo 9,90€-16,90€. Palkinto on lunastettavissa 25 € Piltti-tuotteiden ostokuitilla/-kuiteilla.

Palkintoja on rajattu määrä, yhteensä 2100 kappaletta. Kampanjassa jaetaan seuraavat palkinnot:

 • 700 kpl Kurkkaa! Maatila -ensikirjoja
 • 700 kpl Tutki! Pottaa -luukkukirjoja
 • 700 kpl Riemuhetki-puuhakortit -pakkoja

Palkinnot lähetetään osallistujan antamaan, Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen. Palkinnot lähetetään osallistujille parillisten viikkojen perjantaina 29.1.-7.5.2021 välisenä aikana. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuu

Kampanjaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa www.nestle.fi/kampanja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Osallistumalla Piltti Oppi&ilo -kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Henkilötietojen käyttö 

Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä sekä henkilötietojen ja yhteystietojen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi, sekä suoramarkkinointiin kampanjan aikana. Lisäksi Sanoma Pro Oy käsittelee annettuja tietoja palkintojen toimittamiseksi. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.

Lisää henkilötietojen käytöstä järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.nestle.fi/info/yourdata

Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 31.05.2021 asti.

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.