Selaimesi ei tue JavaScriptia. Vieraillaksesi sivustolla, käytä selainta, jossa JavaScript on tuettu ja sallittu.

Piltti Pohjoisen Maut on lastenruokasarja suomalaisten lasten makuun

Pohjoisen pikkuiset varttuvat ainutlaatuisissa olosuhteissa. He saunovat ennen kuin oppivat kävelemään, nukkuvat ulkona paukkupakkasilla, kulkevat pulkan kyydissä läpi talvisen tuiskun ja herkuttelevat suoraan metsästä poimituilla marjoilla.

Aivan kuten pohjoisen marjat, myös pohjoisen pikkuiset ovat ainutlaatuisia: vallattomia, itsenäisiä, lempeitä, kipakoita ja herkkiä. 

Näitä ainutlaatuisia pohjoisen pikkuisia varten olemme suunnitelleet Pohjoisen Maut -tuotesarjan. Piltti Pohjoisen Maut sisältää kattauksen pohjoisen ruokakulttuurin klassikoita. Sarjaan kuuluu eri-ikäisille lapsille sopivia marjasoseita, valmispuuroja, välipaloja ja aterioita.

Tärkeä osa Piltti-tuotteiden kehitystä on Piltti Makuraati, jossa suomalaiset lapset koemaistavat kehitteillä olevia Piltti-tuotteita. Myös Pohjoisen Maut -sarjan tuotteet ovat pienten makuraatilaisten suosittelemia. 

Piltti-lastenruoissa käytetään huolellisesti valittuja ja kymmeniä testejä läpäisseitä, kaikkein puhtaimpia raaka-aineita.

Pohjoisen Maut marjasoseet purkeissa

Herkullisen marjaisat Pohjoisen Maut-soseet on suunniteltu erityisesti pohjoisen pikkuisten makunystyröihin sopiviksi. Marjasoseet tarjoavat hyvän mahdollisuuden tutustuttaa lapsi perinteisiin pohjoisen marjoihin, kuten lempeään mustikkaan, makeaan mansikkaan sekä kirpsakkaan ruusunmarjaan.

Raaka-aineet, erityisesti marjat, hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta, suomalaisilta viljelijöiltä. Esimerkiksi soseissa käytetty mustikka on suomalaista metsämustikkaa. 

Kaikki Piltin purkissa olevat soseet valmistetaan Turun tehtaallamme hiilineutraalisti. 

 

Pohjoisen Maut marjasoseet annospusseissa

Piltin Pohjoisen Maut-annospussit on ovat pohjoisen pikkuisten makuun sopivia välipalasoseita, jotka käyvät mainiosti esimerkiksi reissueväiksi. Resepteissä on käytetty muuan muassa vitamiinipitoista mustaherukkaa, pehmeää karhunvatukkaa sekä raikasta vadelmaa.

Kaikki Pohjoisen Maut-annospussireseptit ovat 100% hedelmää ja marjaa, ilman lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä.

Pohjoisen Maut-ateriat

Pohjoisen Maut-ateriasarjan reseptiikka nojaa vahvasti suomalaiseen ruokaperinteeseen: maukkaita ateriavaihtoehtoja löytyy poronkäristyksestä karjalanpaistiin sekä peruna-lohikiusaukseen. 

Kaikki Pohjoisen Maut-ateriatuotteiden ainesosat ovat 100% luonnollisia. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan paikallisilta viljelijöiltä, esimerkiksi resepteissä käyttämämme peruna on suomalaista. Lisäksi Pohjoisen Maut-aterioissa käytettävä naudan-, sian-, sekä poronliha on aina suomalaista. 

Pohjoisen Maut-aterioissa on korkea kasvispitoisuus, ja käytämme ainoastaan kaikkein puhtaimpia, kymmeniä testejä läpäisseitä raaka-aineita.

Kaikki Piltin purkkiateriat valmistetaan Turun tehtaallamme hiilineutraalisti. 

Pohjoisen Maut-valmispuurot

Pohjoisen Maut-valmispuurot ovat maukas yhdistelmä hedelmää, marjaa sekä täysjyväkaura- tai ruishiutaleita. Puuroihin ei ole lisätty sokeria tai makeita mehutiivisteitä, ja ne voidaan tarjota joko kylmänä tai lämmitettynä. Raaka-aineet eivät sisällä maitoa.

Kaikki Piltin valmispuurot valmistetaan Turun tehtaallamme hiilineutraalisti. 

WHO:N SUOSITUS

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä 6 kuukauden ikään saakka. Piltti tukee tätä näkemystä täysin, samoin kuin imetyksen jatkamista monipuolisen kiinteän ruoan ohessa neuvolan ohjeiden mukaisesti.