Piltti 70 vuotta - Juhli kanssamme

Ongi pöytään maistuvat kala-ateriat

Mietityttääkö, miten saisit helposti ja maistuvasti lisättyä kala-aterioita vauvasi ruokavalioon?  Pienten lasten vastuullisesti valmistetut kala-ateriat saat Piltin ateriavalikoimasta. Maistuvien kalaruokien tarjoaminen ei siis voisi olla helpompaa.

Lastenuokien laajin kalavalikoima

Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti kalaa tulisi tarjota pienelle lapselle vähintään kaksi kertaa viikossa. Piltti tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kala-aterioita pienille lapsille. Valikoimassa on upeita tuotteita, jotka on suunniteltu eri-ikäisille vauvoille, alkaen 5 kuukauden ikäisistä pikkuisista kalastajista aina 1-3 vuotiaisiin merikarhuihin. 

Piltti-lohiaterioiden kalana on villilohi, jonka kalastuksessa on huolehdittu kalakantojen kestävästä kalastuksesta. Ongi pöytään myös vaaleat kala-ateriauutuudet Merenkulkijan kalapasta ja Merikarhun kalaherkku. Uutuudet on valmistetty MSC-sertifioidusta alaskanseitistä, joka on sertifioinnin kriteerien mukaisesti kalastettu kalakantojen kestävyydestä huolehtien. Turha siis lähteä lastenruokahyllyä edemmäs kalaan – Piltti -kala-aterioita löytyy nyt sen seitsemää sorttia!

 

Tutustu koko kala-ateriavalikoimaamme

·       Piltti Pohjoisen maut Pikkukalastajan herkku 5 kk

·       Piltti Pohjoisen maut Perunamuusia ja lohta 8 kk

·       Piltti Pohjoisen maut Merenkulkijan kalapasta 8 kk

·       Piltti Pohjoisen maut Kalastajan pata 1-3 v.

·       Piltti Pohjoisen maut Peruna-lohikiusaus 1-3 v.

·       Piltti Merikarhun kalaherkku 1-3 v.

·       Piltti Perunaa ja lohta 1-3 v.

Suomalaisten lasten makuun

Kala-aterioihimme on käytetty vain parhaita, lastenruokalaatuisia raaka-aineita. Kala-aterioissamme on käytetty runsaasti erilaisia kasviksia ja niiden maustamiseen on käytetty tuttuja yrttejä ja mausteita, kuten tilliä, persiljaa, pippuria. Ihan kuin kotikeittiössäkin. Suosimme aina suomalaisia raaka-aineita aterioidemme valmistuksessa, ja esimerkiksi kala-aterioidemme peruna on kotimaista perunaa. Kala-aterioidemme maut on suunniteltu suomalaisten pienten lasten makuun sopiviksi ja suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Näin ne tukevat pienen lapsesi tasapainoista ruokavaliota ja kehittymistä.

Laadukkaasti, Suomen Turusta

Vastuullisuus on meille tärkeää ja olemme ylpeitä Turun lastenruokatehtaastamme. Kaikki kala-ateriamme on valmistettu hiilineutraalisti Turun lastenruokatehtaallamme. Tehtaaltamme ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle, ja purkkituotteidemme keittoprosessi on täysin hiilidioksidivapaata. Valmistuksemme aikana valvomme tarkasti kala-aterioidemme laatua ja teemme lähes 100 erilaista laatutarkistusta, ennen kuin tuotteet lähtevät kauppoihin. Tämä siksi, että voit hyvillä mielin tarjota maistuvia kala-aterioita vauvallesi. Piltin kala-ateriat ovat suomalaista huippulaatuista työtä parhaimmillaan ja mikä parasta, ympäristömme huomioiden.